wonen en zorg, procesregie en expertise

Een combinatie van procesregie bij multi probleem huishoudens en expertise op het gebied van wonen en zorg. Dat is ook mijn werk en passie.

Al een aantal jaar is er veel aan de hand op het gebied van wonen en zorg. Ouderen blijven langer thuis wonen en nu zitten we midden in de transitie waarbij mensen met een psychische beperking weer vaker gewoon in de buurt (blijven) wonen, met de juiste ondersteuning.

En op dat grensvlak ben ik al een aantal ¬†jaar actief. Er waren, zijn en blijven mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Ik organiseer dat alle benodigde partijen en expertises rondom deze persoon samen gaan werken. Zelf breng ik ‘het wonen’ in: soms is een andere woning, woonvorm of woonomgeving een van de oplossingen voor stabilisatie en herstel. Daarbij doe ik ook onderzoek naar, en organiseer het realiseren van, diverse woonvormen voor mensen die extra aandacht en zorg nodig hebben. Het realiseren van maatschappelijke opvang doe ik samen met zorgpartijen.